Magnificent

Igår var det 31 grader, idag är det bara 28. Fast det gör inget för jag har nya skor och oreos! LIVET GILLAR MIG!


Walking on a dream



Nu säger jag och mitt svinto till hår godnatt och går till sängs med Lisa Marklunds "En plats i solen". Gilla!

We are the people

Denna dagen har liksom gårdagen gått i solstolens och badets tecken. Jag har dock lyckats bränna mig. Inte lika mysigt men är det sommar så är det!



Nu ska jag fixa ihop matlåda tills i morgon för då är det workwork hela veckan lång!

Knock on wood

Hiss 1: Michael Jacksons död. Överallt spelas nu Michaels musik jag kan inte annat än tycka det är underbart. Men att en människa ska behöva dö för att musiken ska spelas och skivorna säljas. Därför kan jag inte sluta tänka på att det vore en bra affärsidé att dö för att få igång allt igen. Man gör en "Angel" helt enkelt.

Hiss 2: Skype, att kunna prata med favorit Jennie är underbart! Saknar token som bara den redan!

Diss 1: Människor på radion som förstör låtar! Inte helt okej att lägga in en massa skit kommentarer!

Diss 2: Somna i solen


Closer

Idag jobbar jag. Jag har ju jobbat hela veckan men idag jobbar jag extra mycket och det gör ont i mig för att det är finase vädret Sverige har haft på 100000000000000000000000000000000000000000 år.

Igår var jag iallafall på Baksmällan och Frida du hade rätt. Filmen är hysterisk rolig. 1h & 40 min ren och skär njutning. It's a classic!

"But Doc, none of us remember anything from last night. Remember?"

Idag blir det chill med fotboll, badning och målning. Jag är taggad. Not. Arvika nästa vecka och jag ska antagligen inte dit. Satsar på en utlandsresa istället tänkte jag eller så försöker jag hålla i pengarna till England. Jag har inte bestämt mig riktigt.

Kids

Som ni (jag antar att alla följer min blogg eftersom den är så intressant) kanske kan se har bloggen helt plötsligt börjat uppdateras. Jag har gjort om lite, inte färdig men de får se ut så här nu och jag har lagt till en massa olika kategorier. Den allra bästa är hiss/diss.

Dagens hiss: SMS, precis när jag publicerat förra inlägget kom sms:et jag väntat på hela dagen. Det kändes skönt!
Dagens diss: Dikning. Att göra redan en smal grusväg smalare är inte OK under några omständigheter.



Nybadad och fräsch!

Ciaaaaao!

Use Somebody



Nu har hon åkt. Pratade med henne i morse och nu väntar jag fortfarande på ett livstecken! Jennie du lovade att skicka sms din bajsis! Nu ska jag åka och bada. Känns bra att klockan är 19.40 och det är fortfarande 25 grader ute. Jag gillart!


Weekend Wars



Jag älskar denna bildserie på Jennie, jag vet inte vad hon tycker om den själv men jag känner behovet av att lägga upp den för att jag ska kunna förklara hur underbar Jennie är. Det finns ingen människa som är så otrolig men då finns det heller ingen person som Jennie. Tjejen som kan sitta och prata fysik för att sedan sekunden senare brista ut i: GRRRR JAG ÄR EN TIIIIGER! Tjejen som står ut med att jag inte alltid är på topp. Tjejen som står ut med att jag kallar henne Jenneljävel. Tjejen som alltid har funnits där för mig även om jag inte vet om att jag behöver det själv. Tjejen som varit som varit mitt största stöd senaste halvåret. Nu börjar tårarna rinna. För oavsett vad jag skriver så kan jag inte förklara hur mycket jag kommer sakna Jennie nu när hon åker iväg till Jersey i morgon. Jennie är tjejen med alla de egenskaperna som en bäste vän ska ha. Även om hon är lite stöllig ibland.  

Sex on fire

Jag kör en Ctrl A, Delete på bloggen vad det gäller gamla inlägg. Jag börjar mitt nya liv nu!

RSS 2.0