Love Child

Prinsessan Janni som hon vill kallas ibland fyllde år i går och då väntade endel festligheter med en massa människor. Varav jag kände tre sen innan. Kvällen började bra med presentöppning och allt annat som hörde till och slutade bra med Smala Sussie där jag och Janni drog replikerna innan de sades så att Örebroarna skulle fatta. Smala Sussie är fruktansvärt underskattad! Humor på hög nivå!



The only ones


 

Så här glad blir man efter en timmes skype med världens bästa Jennie! Fan vad jag saknar dig min lilla TIGER! Men snart är vi i samma land och fan vad bra det känns! Puss på dig mitt gos!

Nåväl såhär ser nästkommande veckor ut. Fattar inte hur jag ska få ihop det men va fan. Det löser sig!

Vecka 31:
Måndag - Lidköping med mams & paps + syster
Tisdag - Lidköping med mams & papa + syster
Onsdag - Inhandla födelsedagspresent + hämta pass
Torsdag - Födelsedagsfirande
Fredag - Begravning av världens mest älskade morfar
Lördag - Oplanerad
Söndag - Malmö med paps och syster

Vecka 32:
Måndag - Malmö med paps och syster
Tisdag - Malmö med paps och syster
Onsdag - Kanske Söderköping + Trosa med faster + farmor och farfar
Torsdag - Kanske Söderköping + Trosa med faster + farmor och farfar
Fredag - Örebro fotboll + Lager 157 eller oplanerad
Lördag - Örebro fotboll + Lager 157 eller oplanerad
Söndag - Oplanerad

Vecka 33:
Måndag - Börja tvätta
Tisdag - Inhandla det sista
Onsdag - Umgås med familjen ev. middag med farmor, farfar & mormor + annan släkt
Torsdag - Bil till stockholm och arlanda + ENGLAND!
Fredag - Vakna upp i England och iväg på hopptävling med F

It's times like these

ÄNTLIGEN HAR JAG JOBBAT FÄRDIGT! TRE VECKORS LEDIGHET SEN ÄR DET ENGLANDENGLANDENGLAND som gäller! Jag gillartr!

När rubriker inte spelar någon roll

Min älskade morfar dog inatt. Trots att vi var förberedda på det är man fortfarande chockad men lättad. För nu är morfar på en bättre plats. Bloggen går på sparlåga och jag gör det som behövs nu. Umgås med familjen.

Pokerface

Jag behöver en resväska. Nu är ju bara frågan om jag ska satsa på kvalité och köpa en för drygt 2000 eller om jag ska göra tvärt om och köpa nån billig skit. Hm, jag tror det kommer sluta med att jag står 2000kr fattigare och är nervös över att ta hem den. Jag misstänker att min far kommer vara på mig och fråga om jag är gjord av pengar. Men kan han köpa skruv och borrmaskiner för flera tusen kan väl jag investera i en resväska?

Astronaut

Nu sitter jag här i mitt flickrum (som fortfarande inte hämtat sig från min inflyttning på heltid igen) i Högboda och slås plötsligt av tanken att jag ska lämna mitt liv här i ett år. Jag ska börja om på nytt, bygga upp ett eget kontaktnät, träffa människor som inte vet ett skit om mig och inte har en aning om vad jag gått igenom. Jag måste säga att det är rätt skrämmande att inte veta vad som väntar. Missförstå mig inte nu. Jag tycker det är skrämmande samtidigt som det är något jag verkligen vill och ser fram emot. Jag behöver komma bort och få testa mina vingar. Få perspektiv på saker och ting och bilda min egen uppfattning om vad jag vill bli och vad jag vill göra.

När jag loggade in på Facebook förut var det åtminstonde tre personer i min gamla klass som skulle lämna Karlstad för att plugga eller jobba på annan ort. Jag gläds verkligen med dem men det var det då det slog mig att min gymnasietid och min "säkerhet" är borta. Jag vet inte vad jag kommer göra om ett år. Jag vet vad jag kommer göra i ett år. Men vart jag står nästa år har jag ingen aning om. För ett år sedan var jag säker på att jag skulle flytta till stockholm för att plugga på KTH men tji på den. Jag kom på andra tankar och glad är jag för det.

Jag är helt säker på att det här året som väntar kommer vara bland det bästa i mitt liv och jag som jag längtar!


Hit me!

Seriöst spelar de Yohanna-Is it true en gång till på denna förbannade radio så vet jag inte vart jag tar vägen. När de spelade den förut satte jag på finska radion bara för att slippa den förbannade jävla skit låten och härom dagen blev det klassisk musik bara för att undkomma den sämsta och vidrigaste låten i modern tid. JAG HATAR YOHANNA!


Don't disturb the snake

Nu ska jag äntligen ta mig tid att titta på sista avsnitten av One tree hill. Sen ska jag se He's just not that into you och kvällen kommer avrundas med Confessions of a shopaholic. Naturligtvis finns Cola och godis inom räckhåll.

Hörs när jag grinat färdigt och hämtat mig från denna krävande aktivitet.

Solong                        

Ragoo



Den hittade jag igår på det mycket överskattade optikerbesöket. Seriöst. Jag hatar optikern. Får alltid vänta as länge. Fattar de inte att jag är viktig och inte ska behöva vänta eller vad? Iallafall. Ena tjejen där lyckades få in 15 "Precis" på 2 min. + att hon var så där påklistrat trevlig, vilket jag inte pallade igår.

Jag glömde säga att jag snart ska ha mens och det är ett helvete. Jag tror jag dör snart.

Crash and Burn

Om inte det här är det ultimata sättet att dö vet jag inte vad som är. Jag är avis! 

Blinded by the light

Nu är det officiellt. Jag är blind. -5 i synfel! USCH!

Where the streets have no names



Ta mig tillbaka NU!

I will follow




Nu är brevet postat så de bör få det denna vecka. Annars har det inte hänt speciellt mycket, jobbat bara tre veckors jobb kvar nu sen är jag ledig tre veckor innan det bär av till England och Poolbridge Farm. Jag längtar!

Annars njuter jag av Helge Skoog och halv åtta hos mig (nya avsnitt, jag gillar!). Det är ett program i min smak!

Meet Rut



Det här är Rut, min ganska nya hamster som jag fick utav mina kompisar. Det som är lite dumt med Rut är att mamma måste ta hand om henne när jag åker iväg i Augusti. Mamma är inte så glad över detta och därför funderar jag på att hon ska få bo hos sin gudföräldrar Robin och Hanna under tiden. Men nog är Rutan söt alltid.

Dagens tankar.

Jordgubbar ska ätas solvarma, cola på burk är fantastiskt, jag längtar till Bristol och 13 Augusti, jag hoppas barnen blir glada för brevet samt skype är världens grej.


I still haven't found what I'm looking for.

Idag har jag:

  • jobbat
  • beklagat en sorg
  • bakat muffins
  • sett på "the bachelorette"
  • duschat
  • lagat mat
  • visat upp mina nya skor
I morgon hoppas jag slippa:

  • Vara så förbannat trött
  • beklaga sorg igen
  • laga mat

RSS 2.0